Suomen Borzoiklubi ry

Kiertopalkintojen säännöt


SBK:n Kaunisjuoksija ja VSP Kaunisjuoksija

Nämä säännöt on hyväksytty Suomen Borzoiklubi ry:n hallituksen kokouksessa 20.12.2017.


Kaunisjuoksija-palkinnot jaetaan vuosittain näiden sääntöjen perusteella SBK:n erikoisnäyttelystä ja SBK:n maastomestaruuskilpailusta eniten pisteitä saaneelle urokselle ja nartulle. Kaunisjuoksijapalkinnon saa eniten pisteitä saanut koira ja VSP-palkinnon eniten pisteitä saanut vastakkaista sukupuolta edustava koira. Mikäli kaksi parasta urosta tai narttua saavat saman pistemäärän, palkitaan molemmat Kaunisjuoksija- tai VSP Kaunisjuoksija -palkinnolla. Palkinnot jaetaan ensimmäisen kerran näiden sääntöjen mukaan vuonna 2019.


Kaunisjuoksija-palkinnosta voivat kilpailla kaikki borzoit, joiden omistajat ovat Suomen Borzoiklubi ry:n jäseniä ja maksaneet jäsenmaksunsa 31.3. mennessä kyseisenä vuonna. Palkintoon liittyvää kansiota ei saa viedä pois Suomesta.


Pisteitä jaetaan seuraavasti:

Näyttely:
Laatuarvostelu

EH6p
ERI9p
SA 13p
Lisäksi sijoituksesta:
PU/PN IV 14p
PU/PN III 15p
PU/PN II 16p
ROP/VSP 17

Maastomestaruuskilpailu:

ae yli 150p fin alle 150p. 6p
mol. lähdöissä yli 150p. 9p
SERT 13p
Lisäksi sijoituksesta:
8. 13,5p
7. 14p
6. 14,5p
5. 15p
4. 15,5p
3. 16p
2. 16,5p
1. 17p

Mikäli SBK:n maastomestaruuskilapilu järjestetään niin, että urokset ja nartut juoksevat erikseen, pisteet lasketaan kuten näyttelyssä.


Palkinnot luovutetaan voittaneiden koirien omistajille Suomen Borzoiklubi ry:n hallituksen toimesta SBK:n yleiskokouksessa. ROP ja VSP koirien tiedot julkaistaan Suomen Borzoiklubi ry:n tiedotuslehdessä.


Pisteiden laskemisen suorittaa Suomen Borzoiklubi ry:n hallituksen nimeämä henkilö.


Mahdolliset sääntömutosehdotukset on tehtävä Suomen Borzoiklubi ry:n hallitukselle.