Suomen Borzoiklubi ry

Kiertopalkintojen säännöt


SBK:n Kaunisjuoksija ja VSP Kaunisjuoksija


Kaunisjuoksija-palkinnot jaetaan vuosittain näiden sääntöjen perusteella SBK:n erikoisnäyttelystä ja SBK:n maastomestaruuskisasta eniten pisteitä saaneelle urokselle ja nartulle. Kaunisjuoksija-palkinnon saa eniten pisteitä saanut koira ja VSP-palkinnon eniten pisteitä saanut vastakkaista sukupuolta edustava koira. Mikäli kaksi parasta urosta tai narttua saavat saman pistemäärän, palkitaan molemmat Kaunisjuoksija- tai VSP Kaunisjuoksija -palkinnolla. Palkinnot jaetaan ensimmäisen kerran näiden sääntjen mukaan vuonna 2012.


Kaunisjuoksija-palkinnosta voivat kilpailla kaikki borzoit, joiden omistajat ovat Suomen Borzoiklubi ry:n jäseniä ja maksaneet jäsenmaksunsa 31.3. mennessä kyseisenä vuonna. Palkintoon liittyvää kansiota ei saa viedä pois Suomesta.


Pisteitä jaetaan seuraavasti:

Näyttely:
Laatuarvostelu

EH6p
ERI9p
SA 13p
PU/PN IV 14p
PU/PN III 15p
PU/PN II 16p
ROP/VSP 17

Maastomestaruuskilpailu:

ae yli 150p fin alle 150p 6p
mol. lähdöissä yli 150p. 9p
SA 13p
Sijoitus 8. 13,5p
7. 14p
6. 14,5p
5. 15p
4. 15,5p
3. 16p
2. 16,5p
1. 17p

Mikäli SBK:n maastomestaruuskilapilu järjestetään niin, että urokset ja nartut juoksevat erikseen, pisteet lasketaan kuten näyttelyssä.


Palkinnot luovutetaan voittaneiden koirien omistajille Suomen Borzoiklubi ry:n hallituksen toimesta jälkimmäisen osakilpailun päätteeksi. Kunniataulukko julkaistaan Suomen Borzoiklubi ry:n tiedotuslehdessä.


Pisteiden laskemisen suorittaa Suomen Borzoiklubi ry:n hallituksen nimeämä henkilö.


Mahdolliset sääntömutosehdotukset on tehtävä Suomen Borzoiklubi ry:n jalostustoimikunnalle.