Suomen Borzoiklubi ry

Uutta kotia etsivät


Sijoitusperheeni muuttuneen elämäntilanteen vuoksi kasvattini ja siis sijoitusurokseni Alec etsii uutta lopun elämän kotia.

Uros on hyväkäytöksinen ja -hermoinen nelivuotias täysin terve koira. Hän on tottunut elämään erirotuisten ja -kokoisten koirien sekä pienten lasten kanssa. Ompa hoivannut yhden eri rotuisen koirapentueenkin perheessään.

Alec on ilmoitettuna Saarijärven näyttelyyn, jossa hänet on mahdollista viimeistään tavata, tai sitä ennen sijoitusperheensä luona Palokassa. Alecia ei tarvitse sijoittaa uudelleen, voidaan tehdä normaali kauppasopimus, jolloin omistajuus siirtyy uudelle omistajalle mahdollisen koeajan jälkeen.

Tässä nimi ja linkki jalostustietokantaan:
Saroslaw Agav Rolling Dot eli Alec
https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI23538%2F13&R=193

Jos kiinnostuit otathan yhteyttä ensisijaisesti s-postilla: airaksinensari@gmail.com tai laita tekstiviesti numeroon 044 5335164, niin soitan sitten takaisin.

 

 

 

Suomen Borzoiklubin nettisivuilla ja pentutiedustelujen kautta on mahdollista ilmoittaa uutta kotia tai väliaikaista hoitopaikkaa etsivästä koirasta.

Ilmoita koirasi tiedot jalostustoimikunnan pentuevastaavalle

Janina Oivo
044 271 8611
sbk.pentuvalitys(a)gmail.com (a)=@

Ilmoitus klubin sivuille ja puhelinvälitykseen
(ei lehteen eikä pentuilmoituksiin)
Ei- jäsenille 3 kk/ 20 €.

Suomen Borzoiklubin jäsenille palvelu on ilmainen.

Kun koirasi on löytänyt kodin tai hoitopaikan, ilmoita siitä välittömästi jotta koiran tiedot voidaan poistaa klubin sivuilta.

Jos et syystä tai toisesta halua mainostaa julkisesti uutta kotia etsivää borzoita, pentuevastaava voi myös välittää tietoja suoraan mahdollisille kyselijöille.

Hoitopaikkailmoitukset ovat aina julkisia ja mukaan on liitettävä omistajan suorat yhteystiedot.